Activitats amb el suport del Consell

A continuació podeu trobar les diferents activitats que realitzen les entitats del consell com a resultat de pertànyer a la mateixa organització:


Plaudite Teatre - Es tracta d'una activitat anual que permet a tres centres del Consell -actualment Florida, SanFeliu i Itaca - participar de diferents tallers de teatre impartits per Plaudite Teatre. Els joves són els destinataris principals d'aquests tallers i els equips educatius també participen de les sessions com a agents actius de l'activitat. 
Les temàtiques que es tracten estan relacionades amb els interessos dels usuaris i finalitzen l'any amb una petita representació d'allò treballat.

Podeu seguir la seva tasca a la seva pàgina web www.plaudite.org o a Instagram:

@plauditeteatre
Festes de primavera (Bellvitge) - Cada any, dins les Festes de Primavera de la nostra ciutat, el Consell de l'Esplai es mostra compromès amb les activitats de l'Hospitalet i organitza una ludoteca infantil per tal de garantitzar un espai pels infants de 0-3 anys que assisteixen a les festes de primavera de Bellvitge.
En aquest espai, es proposen jocs i ambients per als més petits de la casa i comptem amb la col·laboració de La Xarranca, que ens facilita el material i el grup dinamitzador.