Activitats amb el suport del Consell

A continuació podeu trobar les diferents activitats que realitzen les entitats del Consell com a resultat de pertànyer a la mateixa organització:



Plaudite Teatre - Es tracta d'una activitat anual que permet a dos o tres centres del Consell participar de diferents tallers de teatre impartits per Plaudite Teatre. Els joves són els destinataris principals d'aquests tallers i els equips educatius també participen de les sessions com a agents actius de l'activitat. 
Les temàtiques que es tracten estan relacionades amb els interessos dels usuaris i finalitzen l'any amb una petita representació d'allò treballat.

Podeu seguir la seva tasca a la seva pàgina web www.plaudite.org o a l'Instagram:

@plauditeteatre




Dia de les Famílies (Les Planes) -
 L'any 2022 es va iniciar la proposta de celebrar el Dia de les Famílies a nivell de ciutat i és per aquest motiu que, al maig, ens trobem en dita festa per a realitzar activitats de tipus ludico-formatives per a infants i famílies. Des del Consell s'ofereixen espais multidisciplinars amb activitats com manualitats, zumba i pintacares, entre d'altres.




Festes de primavera (Bellvitge) - Cada any, dins les Festes de Primavera de la nostra ciutat, el Consell de l'Esplai es mostra compromès amb les activitats de l'Hospitalet i organitza una ludoteca infantil per tal de garantitzar un espai pels infants de 0-3 anys que assisteixen a les festes de primavera de Bellvitge.
En aquest espai, es proposen jocs i ambients per als més petits de la casa i comptem amb la col·laboració de La Xarranca, que ens facilita el material i el grup dinamitzador.