Casal d'infants i joves Quico Sabaté

 

El projecte del Casal d’Infants i Joves (CIJ) Quico Sabaté, es va iniciar el novembre de 2002 a partir de l’observació que es va fer des de l’Agrupament Escolta Quico Sabaté (antic AE. Abat Escarré) en veure que, al barri de Santa Eulàlia, no hi havia cap servei d’entre setmana que oferís als infants la possibilitat de poder-se retrobar amb els seus companys/es i compartir d’una manera lúdico-educativa la seva estona d’esbarjo després de la sortida d’escola.
 
Des de fa anys, l’equipament del casal està funcionant al carrer Rosell núm. 2 del barri de Santa Eulàlia. La creació d’aquest nou espai ha permès ampliar el ventall d’activitats extraescolars als infants de Sta. Eulàlia.
 
El Casal funciona de dilluns a divendres, de 16:30 a 19:00. Ofereix un espai per a aquelles famílies que no poden conciliar la vida laboral i familiar. Es caracteritza perquè els seus usuaris poden gaudir de les activitats dirigides per l’equip educatiu, reforçar activitats escolars i gaudir del joc lliure.
 
A nivell organitzatiu, el Casal depèn de la Fundació Escolta Josep Carol, creada per Escoltes Catalans, i que té com a missió promoure l’educació d’infants i joves en la ciutadania responsable i en els valors propis de l’escoltisme laic català, a través del suport a la tasca educativa i associativa d’Escoltes Catalans, de la generació de reflexió i pensament i de la prestació de serveis en l’entorn educatiu. Casal: Carrer Rosell núm 2, 08902, L'Hospitalet del Llobregat
Seu social: Carrer Mare de Déu del Pilar, 16-18, 08003, Barcelona


  601 26 85 44 / 93 431 00 11
 

  mail   casalquico@josepcarol.cat

https://www.josepcarol.cat/