Notes de premsa, circulars i avisos

En aquesta dreçera trobareu de forma actualitzada els links o els documents detallats en relació a informacions rellevants o avisos que la Xarxa com a conjunt d'entitats redacta.
 

La 8a edició de la Trobada Jove està en marxa!

Els dies 4 i 5 de maig més de 150 joves tenen una cita a la casa de colònies Mas Banyeres per a celebrar l’octava edició de l’activitat

 
El Consell de L’H, la Xarxa de Centres de Lleure Educatiu i d’Acció Social de L’Hospitalet, ha realitzat per vuitena vegada la Trobada Jove, que pretenia acollir durant un cap de setmana a més de 150 joves a Centelles per a realitzar activitats en el temps lliure en què elles i ells fossin els protagonistes indiscutibles.

Els dies 4 i 5 de maig, Centelles s'ha omplert de joves. La casa de colònies Mas Banyeres, a 20 minuts de Vic, ha estat durant els dos dies l’espai en què 142 joves de set entitats de la ciutat s’han endinsat en un món diferent i han superat unes proves abans de tornar a casa. La motivació de l’equip educatiu – conformat per 20 educadors/es- estava servida i s’han preparat les activitats per a fer d’aquest cap de setmana una experiència de trobada, reflexió i dinamisme que esperem hagi deixat “petjada” en els seus protagonistes i els hagi connectat a la xarxa que és el Consell.

Per a aquesta edició 2024 de la Trobada Jove, voliem que totes els i les joves de la ciutat que participessin a l’activitat gaudissin de les dinàmiques i propostes que han preparat els equips de 
Xixell, Itaca, Sanfeliu-Sant Ildefons, Florida, Les Planes, AEMA, Esplai Al Vent! i Centre Obert Bocins, les entitats participants.


La Trobada Jove va néixer l’any 2012 com a resultat una proposta que feien els i les joves d’entre 12 i 18 anys de les entitats membres del Consell de l’Esplai mostrant interès per fer una activitat conjunta en què la convivència i l’oci alternatiu fossin els elements centrals. Per aquest motiu la Xarxa de centres de Lleure i Acció Social donem suport i prioritzem aquesta activitat, tot facilitant la coordinació i execució de la proposta entre els centres que hi participen i cercant activitats que puguin ser atractives pels joves.
 
Els objectius d’aquesta trobada són generar un bon clima de relació, intercanvi de coneixements de propostes i experiències entre els grups de joves de la ciutat; i fomentar el compromís i participació dels joves. Els hi desitgem que s’ho passin increïble i que repeteixin molts anys més! Bon cap de setmana a tothom!