Esplai Les Planes

 

Fa 35 anys que L’Esplai la Florida va néixer i la seva activitat també abarcava al barri de les Planes, al carrer Llorer 41. Durant 25 anys van desenvolupar la seva tasca en aquest entorn i ara es s'ha recuperat l'oportunitat per a treballar amb infants, joves i famílies reiniciar les activitats en aquest mateix equipament impulsant nous projectes que col·laborin amb la dinamització del barri i de la vida comunitària.

L’Esplai Les Planes té per objectiu l’educació dels nens i nenes i la intervenció comunitària en la zona dels blocs de La Florida i al barri de Les Planes. També treballa en un sòlid projecte socioeducatiu que acompanya i dona suport als infants i les famílies més vulnerables.

S’ofereix així un recurs educatiu, social i comunitari del qual es poden beneficiar els infants i famílies del barri i entorn més proper. Sempre amb una mirada inclusiva i transformadora.

És un espai proper i accessible on els nens i les nenes poden participar d’una manera activa i és, a més a més, un espai facilitador on les famílies dels infants de la zona dels Blocs de la Florida i del barri de Les Planes prenen un paper protagonista en el desenvolupament del projecte en el seu barri.

 


 

Carrer del Llorer, 41. 08905, L'Hospitalet de Llobregat

  93 551 49 73

  mail   info@lafloridahospitalet.org 

 https://esplaifloridahospitalet.eu/coneix-laflorida/qui-som/barri-lesplanes/