Fundació La Vinya

 

La Fundació La Vinya treballa des de l'any 1998 als barris de Bellvitge i Gornal acollint, atenent i acompanyant infants, joves i adults –amb especial atenció a les persones més desfavorides– en el seu camí cap una vida lliure i digna. Ho fa realitzant accions educatives, solidàries i de denúncia amb esperit de servei voluntari. L'objectiu és transformar la realitat social dels nostres barris, participant així de l’esperança d’un món més just.

El fonamental de la Fundació La Vinya és la inseparable convicció que no es pot fer un anunci de la fe sense un compromís ferm amb la justícia social. Aquest compromís i la voluntat de treballar contínuament per atendre millor als altres fa que la Fundació La Vinya tingui uns valors inspiradors determinats, que s’arrelen en la proposta de l’Evangeli, i que marquen una forma de fer i de situar-se.

 

La Fundació compta amb un gran nombre de persones que dediquen el seu temps i esforços a l’entitat. Actualment treballen a l’entitat unes 265 persones voluntàries i 15 remunerades que realitzen les següent funcions:

  • Equip de Projectes i serveis: fent possible el seu desenvolupament, la realització de les activitats i l’acolliment i acompanyament de les famílies i persones del barris de Bellvitge i Gornal.
  • Equip de Gestió: realitzant tasques d’administració, secretaria, comunicació, captació de fons, gestió de voluntariat, etc.
  • Equip Directiu:  coordinant el dia a dia de la Fundació, donant suport als projectes i activitats.
  • Patronat: són els persones encarregades de vetllar pel compliment de la missió de la Fundació i per l’assoliment dels seus objectius i finalitats. 

La Fundació La Vinya també compta amb un gran nombre de col·laboradors que participen a les campanyes o accions puntuals que realitzem: recollida de joguines i aliments, descàrrega del camió d’aliments…
 Avinguda d'Europa 30, 08907, L'Hospitalet del Llobregat
Carrer Ermita 65, 08907, L'Hospitalet del Llobregat
          Avinguda Vilanova 18, baixos, 08902, L'Hospitalet del Llobregat

 

  699 74 90 01

  mail   info@fundaciolavinya.org

www.fundaciolavinya.org