Associació Educativa Itaca


​L'Associació Educativa Itaca és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, del barri de Collblanc-Torrassa a l'Hospitalet de Llobregat. Des del 1977 dedica la seva tasca a l'educació en el lleure dels infants i joves del barri i és des de fa poc més d’una dècada que professionalitza els seus projectes d’entre setmana amb una especial dedicació i atenció als projectes d’acció Social.

A l'Entitat hi ha 300 participants diaris i més de 1.000 anuals que acudeixen i participen d’algun dels projectes socials, des de la petita infància amb 4 mesos d’edat, fins als 25 anys amb el projecte d’Inserció laboral i els diferents infants i joves que participen dels projectes de tarda i de cap de setmana, sempre tenint en compte les famílies de tots ells/es, elements claus i de suport a la nostra entitat. Per això, hi treballen 30 professionals i més de 60 voluntaris, així com d’alumnes en pràctiques i col·laboradors puntuals, sota el lev motif“Compromís de persones al servei de persones”

L'Associació Educativa Itaca no tanca la seva activitat en els 12 mesos de l’any i durant l’estiu garanteix la igualtat d'oportunitats del veïns i veïnes del territori, a través dels casals d’estiu de juny, juliol, agost i setembre i les colònies. 

"Som una petita gran illa, dins un gran barri, on les oportunitats són nombroses i on ens agrada donar la possibilitat de somiar i treballar per fer realitat aquests somnis. Ens agrada pensar que la Utopia es pot fer realitat, encara que aquesta sigui un camí i no una meta."
 

 

Carrer Montseny 22, 08903, L'Hospitalet del Llobregat
Carrer Llebregat 145, 1r pis,  08903, L'Hospitalet del Llobregat

  93 403 69 97

  mailinfo@itacaelsvents.org


 www.itacaelsvents.org