Associació JAPI


L’Associació JAPI és una entitat sense ànim de lucre que promou el desenvolupament de les capacitats intel·lectuals, emocionals, socials i relacionals dels i les joves, fomentant  la seva autonomia i participació comunitària. Impulsem projectes de nova oportunitat educativa, orientació, formació, i lleure socioeducatiu.

JAPI és una entitat que neix de l’anàlisi i la reflexió de la situació actual dels joves del barri de la Florida a l'Hospitalet. Des de l’any 1984 els socis de JAPI venim col·laborant al barri mitjançant l’entitat de lleure Club d’Esplai la Florida, treballant per l’educació amb joves en situacions més desfavorides, potenciant la seva integració en col·lectius normalitzats, per tal d’oferir alternatives educatives a aquests infants i joves.

 

Un dels objectius plantejats al llarg del nostre recorregut com a centre d’educació no formal és el de donar continuïtat a la formació dels joves per tal de capacitar-los i formar-los per a incorporar-se al món laboral. Malauradament aquest és un tema força important en el nostre barri, ja que molts joves surten del circuit educatiu abans d’acabar els estudis, i no aconsegueixen trobar feina; fet que s’agreuja amb la situació de crisi econòmica global que estem patint.

D’aquesta manera, part del nostre treball se centra en la formació i capacitació dels joves, incrementant així les seves possibilitats d’insertar-se al món laboral.

De la mateixa manera, a través dels diferents projectes d’Aprenentatge i Servei que duem a terme a l’entitat, es persegueix l’objectiu de sensibilitzar els joves envers temàtiques socials i la importància i la necessitat del treball voluntari a la nostra societat i entorn més proper. Reflexionar i intercanviar experiències sobre la tasca voluntària i els aprenentatges que es dedueixen d’aquests, així com millorar les habilitats i capacitats individuals posant-les al servei dels altres.
  Carrer Pedraforca 29 2a planta, 08905, L’Hospitalet de Llobregat

   93 551 49 73 / 671 67 04 15 (whatsapp)

  mail    entitat@japi.cat / coordinacio@japi.cat

 www.japi.cat