Agrupament Escolta Lola Anglada


L’Agrupament Escolta Lola Anglada és una entitat infantil i juvenil present a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat des del 1996. Desenvolupa la seva activitat dins del cap de setmana, fent durant el curs escolar reunions tots els dissabtes al local i sortides de cap de setmana una vegada al mes. També es realitzen dos campaments o colònies durant les vacances de primavera i d'estiu.

El mètode educatiu de l’entitat està basat en l’escoltisme; un seguit de valors i coneixements, que serveixen d’eina als infants i joves per a esdevenir persones amb esperit crític, conscients, responsables, compromeses i ciutadans actius del món. ​La nostra actuació educativa es desenvolupa durant el curs, tant al món urbà com a la natura; per això realitzem excursions i campaments de primavera i d'estiu.

 

El funcionament de l’Agrupament es basa en voluntaris, tant en la tasca educativa com a la gestora, és per això que és indispensable que els/les Caps se sentin part del projecte en el que participen. Per tal d’aconseguir-ho, és bàsic que els/les Caps gaudeixin de la seva feina, que s’ho passin bé, tant si estan portant infants, adolescents o joves, com si es dediquen a tasques de gestió i que tinguin un ambient de treball distès i agradable.
   Av. Josep Tarradellas i Joan 44, Edifici Molí 1er pis,  08901 L'Hospitalet de Llobregat

   936042905 / 640730843

  mail​    agrupamentescolta.lolaanglada@gmail.com

 https://aelolaanglada.org/