Clun Infantil i Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons


El Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons és una entitat socioeducativa amb la missió d'educar en valors a infants, joves i famílies en el seu temps de lleure, esdevenint un espai de formació o participació comunitària amb voluntat de transformació i inclusió social. En aquest camí ens acompanyen els valors de la proximitat, la confiança, el compromís social i la igualtat d'oportunitats fent d'aquests l'eix cultural a través dels quals treballem per ser un referent en la intervenció socioeducativa en els barris de Sanfeliu de L'Hospitalet i el de Sant Ildefons de Cornellà. 
Volem ser un referent en la intervenció socioeducativa amb infants, joves i famílies en situació de risc social a l’Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat, amb el compromís de treballar per la millora de la seva qualitat de vida, defensant els seus drets i oportunitats, i contribuint a una societat més justa i solidària.

 

L’Equip Humà que fa possible els projectes està configurat per professionals formats en l’àmbit educatiu i social. Algunes persones realitzen voluntariat o pràctiques i altres estan contractades laboralment. Totes elles estan compromeses amb la intervenció socioeducativa i la implicació ciutadana com a elements clau per a la transformació social, il·lusionades i implicades amb la missió de l’entitat, acompanyant les persones en els seus processos formatius integrals.
    Carrer Emigrant 25 baixos, 08906, L'Hospitalet de Llobregat

     93 338 39 13

  mail       club@sanfeliu-santildefons.org

    www.sanfeliu-santildefons.org