Centre d'Esplai Xixell


L'Associació Centre d'Esplai Xixell és una entitat sense ànim de lucre que ofereix activitats tant al barri Centre com al de Sant Josep de la ciutat de L'Hospitalet, dins l'àmbit del lleure infantil i juvenil, l'acció social i la comunitària. Des de l’any 1980 treballen en l’educació en el temps de lleure d’infants, joves i les seves famílies. Ens dediquem a organitzar i realitzar activitats de qualsevol caràcter al servei de la formació i l’esbarjo de les persones, així com la realització d’activitats físico-esportives a la natura i la promoció i elaboració de publicacions i materials diversos.

Aquests projectes van des d'una sòlida activitat diària a les tardes per a infants de 3 a 12 anys o l'Espai Familiar per a famílies amb infants de 0-3 anys, fins a l'activitat estrella de l'entitat: els dissabtes, dinamitzats per un equip de 30 voluntaris i voluntàries joves de la ciutat. A més a més, l'esplai Xixell també col·labora i treballa en xarxa amb diverses entitats del barri, realitzant projectes conjunts com per exemple les Trobades intergeneracionals o els projectes oberts al barri, com el Pessebre Vivent Solidari o la Botifarrada Popular Solidària.
 

El nostre nom i logotip és el colom de la pau, el qual representa i engloba el treball que realitzem per a fer dels nostres socis persones crítiques, lliures, emprenedores, empoderades i capaces de lluitar pels seus drets, per la pau, pels drets humans, per la igualtat de gènere, pel respecte i l’amor a l’entorn.
    Parc de la Remunta 4-5, 08901, L'Hospitalet del Llobregat

     93 744 21 95

  mail       XIXELL@XIXELL.CAT /  SECRETARIA@XIXELL.CAT

   www.xixell.cat